Dannebrog cykelstafet – tilmelding er startet

13/05/2019
Lars Dirch Sørensen

Tilmelding til årets store dansk-tyske cykelevent er nu åben
Med DGI om faglig tovholder og projektleder, arrangerer Danmarks-Samfundet op til den 15. juni et 6 etapers cykelstafet fra Sydslesvig til København. – Arrangementet starter i Husum den 10. juni og går herfra over Flensborg, Aabenraa/Kongehøj, Als, Fyn, Sjælland og ender i København den 15. juni. Det medbragte Dannebrogsflag overrækkes til Danmarks-Samfundets protektor H.K.H. Prins Joachim, hvorefter det hejses på en flagstang på Rådhuspladsen.

Over sø og land
Ruten fra Husum i det vestlige Sydslesvig går via Flensborg og Sønderborg med færge over det sydlige Lillebælt fra Fynshav til Bøjden tværs over Fyn og i bus fra Nyborg over Storebælt til Korsør. Med den historiske stationsby Karise som mellemstation forlægger cykelstafetten fra Korsør til Roskilde, hvorfra der er finalekongeetape til Rådhuspladsen i København med ankomst præcis kl. 13:00 lørdag den 15. juni.

Tilmeld dig nu
DGI og Danmarks-Samfundet forventer samlet mange deltagere. Nogle vil deltage i hele løbet fra Husum til København, medens andre måske vælger at dele løbet op i en eller flere etaper.

Se alle de praktiske detaljer om ruten, tilmelding osv hos DGI:
Dannebrog cykelstafet